Drive your dream

Van zaterdag 15 tot en met zondag 23 januari 2011 vindt in de Brussels Expo het Salon voor Lichte Bedrijfsvoertuigen, Vrijetijdsvoertuigen en Moto’s plaats. Slogan van deze editie is 'Drive YOUR dream'. Naar gewoonte ligt de focus in de oneven jaren op de lichte bedrijfsvoertuigen. Tegelijkertijd probeert organisator Febiac, de Belgische automobiel- en tweewielerfederatie, ook gezinnen naar de Heizel te lokken met een verzameling van andere voertuigen, zoals 4X4’s en gelukkig ook veel motoren!

De slogan van deze editie is 'Drive YOUR dream' en gaat volgens Febiac over de dromen die iedereen heeft voor zijn voertuig, of het nu een bedrijfsvoertuig of een vrijetijdsvoertuig is: milieubewust, avontuurlijk, efficiënt. Het klinkt allemaal vrij zweverig maar toch is deze beurs altijd de moeite van het bezoeken waard. Meer info: www.salonauto.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.