Drukste ochtendspits van het jaar

De hevige regenval heeft ervoor gezorgd dat dinsdagochtend de drukste ochtendspits van het jaar was. Om half negen stond er 630 kilometer file. Volgens de ANWB waren de files extra lang door de regen. Vooral op de wegen rondom grote steden was het druk.Door een ongeluk op de A2 stond er tussen Den Bosch en Utrecht 18 kilometer file. Verder waren er nauwelijks ongevallen. Het grote aantal files op dinsdagochtend zorgt ervoor dat het record van 571 kilometer file op 1 februari is verbroken. Deze files werden veroorzaakt door hevige regen- en sneeuwval.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.