Ducati circuitdag

Ducati North Europe organiseert een ware circuitdag op het circuit van Assen. Deze dag, dat zal plaatsvinden op 9 september, is speciaal in het leven geroepen voor de klanten die afgelopen winter via een speciale campagne een 1098 of een 1198 kochten. Deze mochten zij dan, want dit was deel van de campagne, kosteloos over het circuit van Assen jagen op deze dag. Maar niet alle plekken werden verkocht en dus geeft Ducati nu de mogelijkheid om andere Ducati-eigenaren ook mee te laten doen aan deze circuitdag. Het gaat hier dan om eigenaren van de laatste generatie superbike’s (848, 1098 en 1198).


Het Ducati Xerox Superbike-fabrieksteam, compleet met Michel Fabrizio, zal deze dag aanwezig zijn om een technische workshop te geven. Het team van CRT Holland zal ook aanwezig zijn. Zij geven de Ducati-rijder de nodige begeleiding bij het circuitrijden. Hierbij wordt rekening gehouden met drie verschillende niveaus. Zowel beginners, minder ervaren rijders als ervaren circuitrijders zijn welkom. Deze dag zal je, ongeacht hoe goed je al kunt racen op het circuit, 199 euro per persoon kosten. Voor dit geld krijg je dan 4 circuitsessies, een technische workshop en een lunch in het TT-restaurant op de paddock.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?