Ducati Diavel Diamond Black

Op grote vraag, zelfs al tijdens de show in Milaan, is besloten om de Ducati Diavel ook uit te brengen in Diamond Black. Dit meldt de Italiaanse fabrikant in een speciaal persbericht. De diamant zwarte versie met gelijk kleurig frame, luchtinlaten en koplamp zal de origineel gepresenteerde Pearl White versie zelfs vervangen. Net als zijn broers is de Diamond Black Diavel leverbaar vanaf begin volgend jaar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?