Ducati drag-racer

Wayne en Todd Patterson, eigenaren van een Ducati-shop in Australië, hebben de bouw van deze drag-racer op hun geweten. De Superbike lijkt met zijn wispelturige koppeling en de hoge kosten om te tunen niet erg geschikt als drag-racer. Maar voeg een turbo toe en deze nadelen verbleken als sneeuw voor de zon…

Over de schoonheid valt absoluut te twisten maar snelheid heeft dit beestje zeker wel met 214 pk, aanzienlijk meer dan dat van de standaard 749R. In minder dan negen seconden rijdt hij naar 170 kilometer per uur. De ontwerpers in Bologna kijken vast hun ogen uit bij het zien van deze omgebouwde Ducati. Niet echt wat ze ermee bedoeld hadden…
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?