Ducati gaat vreemd

Wij zien het niet gebeuren dat Ducati zijn liefde voor motoren opzij zet voor een auto, maar de designer Anthony Collard denkt hier heel anders over. Hij kwam namelijk met het idee om de Desmosedici-techniek te beruiken in een auto. Hij noemde dit de Ducati D16 en met al zijn overige fantasie maakte hij dit ontwerp. Er zullen volgens hem twee Desmosedici-motoren in zitten, wat samen een V8 zal worden. Als je het ons vraagt is dit nogal vergezocht, maar het ontwerp ziet er in ieder geval goed uit.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?