‘Ducati gooit het over een andere boeg’

In een exclusief interview met Motosprint heeft Claudio Domenicali, algemeen directeur van Ducati, toegeven dat ze serieus overwegen om een maxi-scooter en scrambler op de markt te brengen. Ducati wil de productie opschroeven naar 60.000 stuks per jaar en moet daarvoor nieuwe segmenten aanboren.

Ook moet de verkoop in nog niet Ducati-gezinde landen omhoog. De eerste steen van de fabriek in Thailand is al gelegd. Daarnaast gaat de fabriek uit Bologna de focus leggen op Zuid-Amerika en dan in het bijzonder Brazilië.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?