Ducati lanceert nieuwe website

Nadat Ducati onlangs het logo, de huisstijl en de internationale Ducati-website vernieuwde, wordt nu ook de Nederlandse Ducati-website opnieuw gelanceerd. Het Italiaanse merk heeft namelijk een geheel vernieuwde website gemaakt, die zowel door de pers als door particulieren gebruikt wordt. Op de website kun je Ducati’s kleding- en accessoirelijn bekijken en meer informatie vinden over de racewereld. Ook de Ducati Clubs, de officiële dealers en alle diensten van het Italiaanse merk staan op deze nieuwe site. Tot slot ontbreken ook de social media niet en zijn de links naar Ducati’s officiële Facebook-, Twitter- en Youtubepagina’s er terug te vinden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?