Ducati Monster Rossi-editie

Toen Valentino Rossi voor Ducati tekende, was het wachten op de eerste replica met nummer 46. Om nu van een replica te spreken gaat iets te ver maar de Ducati Monster Rossi-editie zal hoe dan ook een verkooptopper worden. Naast de Rossi-editie presenteerde Ducati ook een speciale Monster-versie met het nummer 69 van Nicky Hayden als nieuwe kit van de Ducati Monster Art.

Beide kleurenschema’s zijn leverbaar als accessoire voor de Monster 696, 796, 1100, 1100S en de 1100EVO. De prijs voor de kit is in Engeland ongeveer 600 pond, zo’n 700 euro. De Nederlandse prijs is nog niet bekend.

Hiermee houdt het nog niet op voor Rossi-fans want deze Monster is pas het begin aldus Ducati.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?