Ducati presenteert Rossi-kledinglijn

Het kon niet uitblijven. Na de 46 Monster-replica heeft Ducati nu ook de Valentino Rossi-kledinglijn gepresenteerd. Op dit moment bestaat de lijn uit petjes, sweaters en shirts. Ook voor vrouwen en kinderen. Gezien de verkoopcijfers van 46-artikelen verwachten wij op zeer korte termijn tevens onderbroeken, sokken, jassen en overhemden in het geelrode uiterlijk. Topontwerper en goede vriend van Rossi Aldo Drudi stond garant voor het design. Dat zit dus wel goed…

Bestellen kan via de online shop van Ducati en bij de dealers van het Italiaanse merk.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?