Ducati Track Days in 2011

Maandag 13 juni – Ducati Day Spa-Francorchamps
Op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps houdt Ducati North Europe haar jaarlijkse Ducati Day. Je kunt je voor deze dag inschrijven voor het vrij rijden (debutant, snel, zeer snel en vergunninghouder). Ducati biedt vijf sessies van 25 minuten aan. De prijs voor het vrij rijden is 229 euro. Voor meer informatie en online inschrijven: www.bikersdays.com.

Zaterdag 3 september – Ducati Day Assen
Een circuit dat net zo veel historie heeft, is het TT-circuit van Assen. Ook jij kunt deze baan ervaren met je Duc op 3 september. De Ducati Day Assen wordt georganiseerd door Ducati North Europe in samenwerking met het ervaren team van CRT Holland. Voor deze dag kun je je inschrijven voor vier verschillende niveaus: minder ervaren, ervaren, Sportrijders en SportGridTime. Elke groep heeft de mogelijkheid vijf sessies te rijden van 20 minuten. De prijs voor deelname is 215 euro. Voor meer informatie en online inschrijven: www.crtholland.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?