Ducati’s kerstkaartenbattle

Sinds een aantal jaren stuurt Ducati traditioneel de kerstwensen per mail. Dit jaar stellen de Italianen echter iets nieuws voor. De Ducati Greetings Contest. Ducati heeft besloten fans en de online community in te schakelen voor het ontwerpen van een Desmo kerstkaart die vervolgens aan klanten, partners en leveranciers zal worden gestuurd.

Deelnemen aan de ontwerpwedstrijd is eenvoudig. Bezoek voor 10 december de website www.shicon.com, lees de beschrijving door, schrijf je in en upload je kerstkaart. De kerstkaarten worden in een speciaal deel van shicon.com weergegeven en kunnen (tot en met 9 december) door het publiek gekozen worden.

Op 10 december zal een interne Ducati jury de winnende kerstkaart kiezen. De ontwerper ervan ontvangt een prijs van 1.000 euro en de winnende kerstkaart zal overal ter wereld als de officiële kerstkaart van de beroemde Bolognese motorfabrikant worden gebruikt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?