Duitsers zijn veel goedkoper uit

Wie in Nederland een stopbord negeert, mag 100 euro aftikken. Bij de Duitsers is dat een tientje. Niet handsfree bellen kost je bij de oosterburen 40 euro tegen 180 hier. Autogordel niet om? Een prent van 100 euro in Nederland en 30 tot 40 euro vanaf de grens. Parkeren op gehandicaptenplaats: 180 hier en 35 daar. Afslaan zonder richting aangeven kost tot 25 euro bij de buren en 70 bij ons, zo blijkt uit een overzicht in De Limburger.

Autoruit niet fatsoenlijk ijsvrij maken levert bij ons een bon op voor 180 euro, de Duitsers houden het op maximaal 25.Tien kilometer te hard rijden buiten bebouwde kom betekent hier een flits van 65 euro, bij de buren een tientje.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.