Duizend bekeuringen in prullenbak

Duizend weggebruikers die in Houten te hard hebben gereden, krijgen geen bon in de bus. De politie heeft alle bekeuringen die op 13 oktober bij wegwerkzaamheden zijn uitgeschreven, ongeldig verklaard omdat de snelheidsborden niet op de goede plek stonden.

Op de N409 in Houten vinden wegwerkzaamheden plaats. De maximum snelheid is daarom 50 kilometer per uur. Vorige week donderdag gingen bijna duizend hardrijders op de bon. Die bonnen zijn ten onrechte uitgeschreven, blijkt nu. Er ontbrak een herhalingsbord na een kruising. De politie heeft er nu wel een bord neergezet. Ook de controles zijn hervat. Het is maar dat je het weet…

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.