Duizenden op de bon

De politie heeft het afgelopen weekend bijna 5000 weggebruikers op de foto gezet die te hard over de A1 reden. Er was een controle bij Muiden, waar aan de weg wordt gewerkt. In verband met de wegwerkzaamheden mocht er maar 70 kilometer per uur worden gereden. Bij de controle kwamen 8300 auto's langs. Bijna 60 procent daarvan reed te snel.

Let op! De politie gaat weer controleren op de A1, wanneer is niet bekend…

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.