Dunlop brandstofactie

De brandstofprijzen rijzen momenteel de pan uit. Om de motorrijder de komende maanden tegemoet te komen lanceren Dunlop en Hoco Parts een speciale Brandstof Actie. Bij aankoop van een set Dunlop SportSmart, Qualifier II, RoadSmart of Trailmax TR 91 banden ontvang je als klant een brandstofpas ter waarde van €20,-. Deze actie is geldig van 22 april t/m 31 juli 2011.

Meer informatie over deze actie vind je op www.hocoparts.com/dunlopsite.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.