Durf jij het aan?

Heb je een groot hart en ben je helemaal leip van motorracen? Dan kunnen we je wel warm maken voor een rondje achter op een Suzuki op Assen. Je bent overgeleverd aan de kunsten van Superbike-coureur Peter Politiek. Met de tweezits Suzuki GSX-R750 zal hij je alle hoeken van Asser circuit laten zien en geloof ons, dat is een onvergetelijk ervaring. Hij doet dat tijdens de Race of the Champions op zondag 26 september. Wil je kansmaken op dit bijzondere stukje adrenalineverhoging, vul dan dit formulier in!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?