donderdag 28 maart 2024

Dutch Masters of Motocrosswedstrijden voor drie jaar naar Markelo, Harfsen en Oldebroek

De top motocrosscompetitie in Nederland, de Dutch Masters of Motocross, zal de komende drie jaren in Markelo, Harfsen en Oldebroek verreden worden. Stichting Motocross Markelo, Stichting Motorsport Harfsen en Stichting Circuit Oldebroek slaan met de KNMV de handen ineen en gaan in 2023, 2024 en 2025 gezamenlijk de competitie organiseren. De competitie bestaat in die periode dus steevast uit drie wedstrijden op deze prachtige circuits met de organisatie op een hoog niveau.

MXGP steeds meer als F1 dankzij allesbepalende start

Afgelopen seizoen stonden de wedstrijden garant voor spanning, spektakel en strijd. Achter de schermen zijn de organisatoren en de KNMV daarom al druk bezig om er komend seizoen weer een fantastisch jaar van te maken met deelname van internationale toprijders. Zij moeten de strijd aangaan met onze nationale helden die afgelopen jaar, met meerdere WK- en EK-titels en MXGP-overwinningen, maar weer hebben laten zien dat zij op het allerhoogste niveau presteren. Wanneer ook Jeffrey Herlings weer fit is en kan deelnemen aan de Dutch Masters, belooft het zeer zeker iedere wedstrijd weer spektakel te worden.

Zodra de MXGP-kalender bekend is gemaakt door Infront Moto Racing zal gekeken worden op welke data de Dutch Masters of Motocrosscompetitie in 2023 haar wedstrijden gaat draaien. Zodra dit duidelijk is zullen we deze kalender uiteraard zo spoedig mogelijk bekendmaken!

De drie organisatoren en de KNMV kijken uit naar een fantastische samenwerking met als resultaat een prachtige competitie!

Op de website blijf je volledig op de hoogte van al het nieuws rondom de #DMoMX www.dutchmastersofmotocross.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen