Duurzaamheidrevolutie

Per direct heeft de NIMAG, bekend als importeur van Suzuki, een lijn milieuvriendelijke elektrische scooters aan haar assortiment toegevoegd onder de naam Nimoto. Deze scooters moeten zich onderscheiden zich door de kwaliteit en een toegankelijke prijsstelling.

Robert Landman, General Manager Motorcycle en Marine: “Met Nimoto speelt B.V. NIMAG in op de sterk toenemende vraag naar emissievrije en fluisterstille mobiliteit. Voor een optimale serviceverlening wordt er op dit moment een breed dealernetwerk opgezet, zodat er al deze zomer voor iedereen een Nimoto in de buurt te verkrijgen is!”

De Nimoto modellen zullen tijdens GoMotor op de aankomende AutoRAI van 13 t/m 23 april officieel geïntroduceerd worden. Er is al een Nimoto elektrische scooter beschikbaar vanaf 999 euro.

Binnenkort meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.