DVD R1-Sjaak uit in Nederland

Lang verwacht, eindelijk daar. De DVD van R1-Sjaak, genaamd Sjaak the World, gaat over een ogenschijnlijk gewone man die de dagelijkse sleur aan de kant zette en met zijn motor voor de vrijheid van de weidse wereld koos. Het is dus duidelijk geen gewone documentaire over een kerel op reis, maar het levensverhaal van iemand die al zijn zekerheden opgaf en besloot om van de wereld zijn thuis te maken.

In de documentaire Sjaak the World brengt producer Brandon Green het verhaal van Sjaak Lucassen (z’n echte naam) in beeld met een bijzondere mix van interviews en ondersteunend videomateriaal van Sjaak’s grote avontuur. In ruim vijf jaar zwierf onze landgenoot de wereld rond. Hij deed daarbij 75 landen aan en reed bijna 250.000 kilometer op zijn uiterst ongebruikelijke vervoermiddel, een Yamaha R1.

De trailer is te zien op www.sjaaklucassen.nl. De dvd is voor 15 euro te bestellen via die site of verkrijgbaar tijdens de MOTORbeurs in Utrecht van 24 tot en met 27 februari op Sjaak’s stand, nummer A106 in de corridor tussen hal 7 en hal 12.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?