E-Bikes trekken naar Assen

Op zaterdag 25 september, de dag van de trainingen voor de MOTO73 Race of the Champions, komen ook de E-bikes in de baan. Voor deze nieuwe generatie motoren, uitgerust met een elektromotor, zijn twee races gepland. Aan het begin van de dag (9.30 uur) en aan het eind (18.00 uur). De trainingen zijn al op vrijdag 24 september tijdens de circuitrijvaardigheidstraining van de SMA.

Het totaalprogramma voor de MOTO73 Race of the Champions begint om 11.00 uur. De eerste wedstrijd staat zondag 26 september om 12.40 gepland. Meer info: www.egrandprix.com en www.smaracing.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.