Een boze stier op wielen

Je zou misschien verwachten dat deze motorfiets door een Spanjaard is bedacht of dat Lamborghini of Red Bull hem heeft laten maken. Maar in werkelijkheid komt deze boze stier op twee wielen van dezelfde ontwerper die eerder de Jaguar-motor maakte.

Het is de Britse interieurontwerper Barend Massow Hemmes, die op de Jaguar-motor zoveel goede reacties kreeg, dat hij eens over een ander dier ging nadenken. Hij kwam op de proppen met deze tamelijk woest uitziende stier, meldt Het Laatste Nieuws.

Overigens heeft Hemmes met zijn creaties ook de aandacht getrokken van exclusieve automerken. Hij werkt nu onder meer voor Audi, Ferrari, Bentley en Rolls-Royce. Bovendien wil Coca-Cola graag een rijdende mascotte van hem. Voor de Olympische Spelen in Londen schijnt de ontwerper al schetsen te hebben liggen van een vijf ringen tellende motorfiets.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.