Een nieuw motormerk

Wanneer je het hebt over Amerikaanse motoren, denken de meesten al snel aan hele dikke choppers met brede banden en een extra hoog stuur. Hier zal het Amerikaanse merk Motus Motorcycles wellicht een einde aan maken. Want zij zijn namelijk van plan een motor te introduceren die er, voor Amerikaanse begrippen, behoorlijk speciaal uit ziet.


En dat is hij ook. Het merk zal namelijk gebruik gaan maken van een heuse Corvette-motor om deze bijzondere apparaten voort te drijven. Deze motor zal bestaan uit vier cilinders, die in totaal zo'n 160pk zouden leveren. Hetzelfde type motor, dat overigens KMV4 heet, werd eerder al gebruikt in zogenaamde 'muscle cars'. Wanneer de eerste exemplaren de fabriek verlaten, is nog niet bekend. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.