Een topkoffer voor één euro

Afgelopen jaar lanceerde Piaggio een bijzondere deal door een groot aantal snor, brom- en motorscooters tijdelijk te leveren met een bijpassende topkoffer voor slechts één euro extra. Vanwege het grote succes van die campagne komt de deal van Piaggio dit voorjaar terug. Met een topkoffer voor slechts één euro.

Voor een motorscooter als de Piaggio X EVO loopt het voordeel daarbij op tot 416 euro en ook voor een snorscooter als de Fly scheelt het al snel 174 euro. De snor-, brom- en motorscooters van Piaggio die voor de TOPdeal in aanmerking komen zijn de Fly, Liberty, Carnaby Cruiser, New Beverly, Beverly Cruiser, X7-EVO, X-EVO en MP3.

De Piaggio TOPdeal is tot en met 30 april van kracht bij de officiële Piaggio-dealers.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?