Eerste Antwerpse motorparkeerplaats

Bij wijze van proefproject zijn er een aantal motorparkeerplaatsen in gebruik genomen in de Wisselstraat, in hartje Antwerpen. Dit melden onze Belgische collega’s van demotorsite.be. Met deze ingreep wil de stad rijden en parkeren met de motor in Antwerpen gemakkelijker maken. Als blijkt dat deze geregeld gebruikt worden, zal de stad ook op andere locaties dergelijke parkeerpalen plaatsen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.