Eerste echte foto 2011 Triumph Tiger XC

Afgelopen week liet Ducati eindelijk een scherpe foto van de nieuwe Diavel zien. Het lijkt erop dat deze stap de persafdeling van Triumph heeft wakkergeschut want ook de Engelsen geven nu hun best bewaarde geheim prijs: de Triumph Tiger XC.

Met ‘hier en daar’ een paar BMW-trekjes is het overduidelijk dat Triumph de aanval opent op het populaire allroad-segment. Aan de basis van de XC staat het succesvolle 675-blok. Verre technische specificaties worden snel verwacht.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?