Eerste internationale motorrijdersconferentie

De Federation of European Motorcyclists’ Associations (FEMA), de Motorcycle Confederation of Canada (MCC) en de Australian Motorcycle Council (AMC) houden op 28 juni en 29 juni de eerste internationale motorrijdersconferentie in Brussel. Dit meldt raivereniging.nl.

Het evenement is bedoeld voor vertegenwoordigers van motorrijders, onderzoekers, de industrie, overheidsvertegenwoordigers en alle anderen die geïnteresseerd zijn in de aspecten en de toekomst van het motorrijden. Tijdens de conferentie is er de mogelijkheid om alles te weten te komen over motorfietstechnologie, veiligheid en vernieuwingen in beleid en infrastructuur.

Tijdens de eerste dag van de conferentie wordt het European Motorcyclists’ Forum gelanceerd, een discussieplatform voor motorrijders en beleidsmakers op het gebied van transport. De onderwerpen waarover wordt gediscussieerd zijn onder andere veiligheid en mobiliteit en de laatste ontwikkelingen op het gebied van Intelligent Transport Systems (ITS).

Verder wordt de nieuwe technologie van de volgende generatie motorfietsen gedemonstreerd en kan er op de testbaan gereden worden met nieuwe en elektrisch aangedreven motoren. Meer informatie kun je vinden op www.fema-online.eu.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.