Eerste motorbeurs van het jaar

Voor de 16e achtereenvolgende keer wordt in Martiniplaza te Groningen de Noordelijk Motorbeurs gehouden van 21 tot en met 23 januari 2011.  Op de beurs presenteren zo'n 120 bedrijven en organisaties hun producten en diensten. Naast de vele nieuwe en gebruikte motoren, kun je natuurlijk ook terecht voor kleding, accessoires, vakanties, verzekeringen en nog veel meer.

Data en openingstijden
Vrijdag 21 januari 2011 van 18.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 22 januari 2011 van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 23 januari 2011 van 10.00 tot 18.00 uur

Op www.denoordelijkemotorbeurs.nl kun je nu al online kaarten kopen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?