Eerste motorrijders op de bon

De politie heeft donderdag de eerste bonnen uitgedeeld. Onder andere kreeg een Engelsman een flinke prent, nadat er tijdens een alcoholcontrole bleek dat de man te veel gedronken had. De motorrijder was samen met een grote groep andere Engelsen met de boot aangekomen en de politie wachtte de Engelsen op voor een blaastest. Ook heeft de politie een rijbewijs van een Nederlandse motorrijder afgenomen, omdat de man 165 kilometer per uur reed waar 80 de limiet is. Deze man was overigens niet op weg naar de TT.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.