Eerste nationale zijspandag

Zijspanliefhebbers kunnen zondag 15 mei in hun agenda een dik rood kruis zetten. Op die dag vindt het eerste nationale zijspanevenement plaats op het terrein van het Militair Luchtvaartmuseum in Soesterberg, meldt de KNMV.

Op deze centrale locatie in het land worden honderden zijspanliefhebbers verwacht. Zij stellen op het terrein hun combinatie ten toon. Het gaat om zijspannen zoals je die op de openbare weg ziet rijden, maar ook om combinaties waarmee motorsport wordt bedreven! Want coureurs en bakkenisten vanuit de motocross, baansport en wegrace zijn ook met hun geavanceerde machines aanwezig.

Zijspanfabrikanten en –dealers presenteren hun nieuwste modellen aan het publiek. En zijspanrijscholen bieden aan geïnteresseerden de mogelijkheid om eens te proeven van het rijden op drie wielen. Tot slot promoten zijspanclubs zoals Het Derde Wiel, de Nederlandse Vereniging van Zijspanrijders (NVZ) en de Klassieke Zijspan Club hun club/vereniging alsmede natuurlijk het zijspanrijden zelf.

De nationale zijspandag is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op: http://www.landelijke-motor-zijspan-dag.nl/.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.