Eerste Super Ténéré toertocht

Het succes van de nieuwe Yamaha Super Ténéré XT1200Z heeft geleid tot veel enthousiasme onder eigenaren, die elkaar al snel vonden op internet op www.supertenereforum.nl. Dit forum heeft op dit moment meer dan 85 leden. De meesten hebben elkaar echter nog nooit in het echt gezien en dus wordt het tijd voor een heus rijdend treffen.

De afspraak hiervoor staat op zondag 1 mei vanaf 10.00 uur met als startlocatie Herberg In den Bockenreyder te Esbeek (GPS-coördinaten N51 26.176 E5 09.518). Er zijn geen kosten aan het treffen verbonden, wel moet iedereen zelf eten en drinken meenemen.

De route die gereden gaat worden, is ongeveer 200 km lang. Let op, er zijn negentien offroad-trajecten opgenomen in de tocht. Daarbij moet je denken aan goed berijdbare zandpaden, in lengte variërend van 100 tot 4700 meter. Rond lunchtijd is een pauze gepland bij Eetcafé D’n Hut in Wintelre. Het eindpunt is later in de middag bij Eetcafé Zomerhof in Borkel en Schaft.

Kijk voor meer info op www.supertenereforum.nl. Introducés zijn van harte welkom maar vanwege de zandpaden liever niet op zeg maar een R1…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?