EICMA: Benelli viert feest

Benelli komt met een speciale versie van de TNT 1130 (foto boven) en de TNT 899 (foto beneden) om het honderd jarig bestaan extra luister bij te zetten. Het meest opvallende is de kleur. Als eerbetoon aan Renzo Pasolini is gekozen voor de groen en zwarte racekleuren van Benelli. Marzocchi vering en radiale Brembo remmen zijn het grootste verschil met de standaardversie. Aan de achterkant is bij de 1130 overigens een Sachs verantwoordelijk voor de veringstaak. Verder is het motormanagement  ten opzichte van de gewone editie flink aangepast.  Naar alle waarschijnlijkheid staan de motoren in maart bij de dealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?