EICMA > De Aprilia Tuono V4R

Al een tijdje gaan er geruchten de ronde over een nieuwe Aprilia Tuono. En zoals we dat van de meeste Italiaanse merken gewend zijn, tonen de Italianen hun nieuwe modellen op de Italiaanse beurs EICMA aan het grote publiek. Zoals al eerder aangekondigd, laat Aprilia deze nieuwe naked zien. Het gaat hier om de Aprilia Tuono V4R en hij is volgens Aprilia klaar om de strijd met de Ducati Streetfighter aan te gaan. In tegenstelling tot zijn voorganger en zijn net genoemde landgenoot, gaat het hier niet om een tweecilinder maar om een viercilinder. Helaas is er alleen nog maar een foto beschikbaar, meer informatie volgt.  
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.