EICMA > Dit is de Diavel!

De discussie over de nieuwe Ducati Diavel kan beginnen want hierboven staat de eerste officiële foto. Via via heeft de Italiaanse site Motoblog.it beslag weten te leggen op deze afbeelding. Op de EICMA lopen de meningen over het uiterlijk van de nieuwe Duc direct flink uiteen.

Volgens Motoblog heeft de Diavel een maximaal vermogen van 162 pk en een maximaal koppel van 127 Nm. Het drooggewicht komt uit op 210 kilogram. Later vandaag, over ongeveer twee uur, vindt de persconferentie plaats van Ducati.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?