EICMA > Dit is pas een scooter!

Motorscooters hebben het nog altijd moeilijk om een plekje te verwerven in de motorwereld. Maar met deze Malaguti F12 moet het toch lukken… Uit de 350cc V4 komt namelijk maar liefst 90 pk. Wel moest er helaas iets aan comfort ingeboekt worden aangezien er een aantal uitlaten gemonteerd zijn… De Malaguti heeft slechts één echt nadeel. Je mag er (nog) niet mee op de weg.

Foto: motoblog.it
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.