EICMA > Eerste officiële foto MV Agusta F3

Na veel spyfoto’s heeft MV Agusta net voor de start van de EICMA eindelijk de eerste ‘echte’ foto vrijgegeven van de nieuwe F3. Op de technische gegevens moeten we helaas nog even wachten. Eigenaar Claudio Castiglioni wil dat de F3 maximaal 9.000 euro gaat kosten. In het thuisland moet dat volgens hem geen probleem zijn. De verwachting is echter dat de prijs in Nederland een stuk hoger zal liggen. Later deze week meer!

Foto: asphaltandrubber.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?