EICMA > Honda Crosstourer concept

Is het een nieuwe Transalp? Nee! Een aangeklede versie van de Crossrunner dan? Fout! De heropleving van de Africa Twin? Ook al niet. Dit is de Crosstourer, het nieuwste concept van Honda. Aan de basis ligt de VFR1200F met de nieuwe V4, inclusief de dubbele koppeling. Dat is ook meteen alles wat op dit moment vrijgegeven is. Wanneer de rest van de informatie volgt, is nog niet bekend. Honda kennende zal dit langzaam maar zeker heel voorzichtig naar buiten sijpelen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?