EICMA > Honda New Mid concept

Vooraf kondigde Honda al aan dat ze groots zouden uitpakken tijdens de EICMA. Inmiddels is duidelijk dat dit geen grootspraak was. Want na de Crossrunner, diverse flink aangepaste modellen en de presentatie van de Crosstourer is het nu tijd voor wederom een concept: de New Mid.

En nieuw is het zeker, deze combinatie tussen een motor en een scooter. Ergens doet het denken aan de mislukte DN-01.  Onduidelijk is nog welk blok er in de New Mid te hangen komt. De nieuwe V4 is niet waarschijnlijk. Wel zal de Mid een dubbele koppeling meekrijgen. Althans, als het geen automaat wordt.

De nieuw ontworpen 17 inch wielen moeten, in samenwerking met de pro-link achtervering, zorgen voor stabiliteit bij hoge snelheid terwijl ook straatje keren geen probleem mag opleveren.  Het kuipwerk aan de voorkant en het grotere voorwiel assisteren hierbij.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?