EICMA > Officiële foto’s Tiger 800

Triumph speelt nu echt open kaart. Gisteren kwamen foto’s vrij van de 675R, nu van de Tiger 800. Daarnaast sijpelen langzaam ook de technische gegevens naar buiten. Zo krijgt de 800 een terug getuned blok van de 675 met nog altijd 110 pk.  Zeer waarschijnlijk komen er twee verschillende versies op de markt. Eén is gericht op offroad (met 21 inch voorwiel), de andere inderdaad op allroad (met 19 inch voorwiel). Meer tijdens de EICMA!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?