Elektrische verwarming

De Italiaanse fabrikant Klan introduceert de nieuwe Supersporthandschoen ‘Racing’. Dit is een elektrisch verwarmde handschoen die is uitgevoerd met carbon-protectie op knokkels en vingers. Aan de zijkant bevinden zich titanium protectoren en op diverse plaatsen zijn de naden dubbel gestikt voor optimale veiligheid. Door dubbele klittenbandsluitingen bij de schacht en pols sluit de handschoen mooi aan en kun je de handen goed blijven bewegen door het gebruik van lederen stretchpanelen.

Klan claimt dat de handschoen volledig waterdicht is. De ‘Racing’ wordt geleverd met de benodigde aansluitkabels en is te combineren met andere producten van KLAN door middel van optionele Y-kabels. De handschoen kost €189,95 en is verkrijgbaar in de maten XS-XXL. Meer informatie op www.splashdesign.com.  
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.