En we noemen hem…

De nieuwe creatie van Ducati kende al vele namen. In verschillende berichten op het internet werd hij aangeduid als de Vyper, Mega Monster of Project 0803. Al die namen kunnen de prullenbak in, want volgens welingelichte bronnen gaat hij namelijk Ducati Diavel heten. Zij trekken deze conclusie uit het feit dat de Italianen deze naam heeft laten registreren op verschillende manieren. Diavel is overigens dialect in Bologna voor het woord duivel. Meer nieuws waarschijnlijk tijdens de EICMA in Milaan die van 2 tot en met 7 november wordt gehouden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?