Enquête over ervaringen motorrijders

Een team van Europese onderzoekers heeft een enquête gelanceerd om de behoeften van motorrijders op het gebied van verkeersveiligheid beter te begrijpen. De motorrijdersgemeenschap wordt gevraagd naar rijervaring, keuzes en rijgewoonten en naar de mening over elektronische, ondersteunende systemen op motoren. De enquête is helaas niet beschikbaar in het Nederlands, maar wel in zeven andere talen waaronder Engels.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.