Entreeprijzen Zwarte Cross

Dankzij de BTW verhoging van het kabinet op de prijs van festivalkaartjes is het dit jaar even wennen met alle nieuwe prijzen voor de Zwarte Cross. Het was ooit allemaal zo overzichtelijk, maar goed… Wij zijn de beroerdste niet en leggen het graag nog een keertje uit.

Tot 1 januari waren de prijzen nog hetzelfde als in 2010. Iedereen die voor 1 januari een kaartje besteld heeft: goed gedaan! Jij bent geen dief van je eigen portemonnee en je bent ook de politiek nog te slim af. Koop je voor 1 juni een kaartje dan ben je ook nog wel aardig verstandig, want op 1 juni gaat de prijs van een kaartje voor de Zwarte Cross net als vorig jaar omhoog. Dit doet de organisatie om de vroege beslissers tegemoet te komen.

Bestel je na 1 juni een kaart dan ben je niet zo handig. Nog onhandiger is het om in de rij te gaan staan op de dag zelf.

Tot 1 juni
– Dagkaart (vrijdag, zaterdag of zondag): 22,45 euro
– Drie dagenkaart: 44,91 euro
– Campingkaart: 95 euro

Per 1 juni
– Dagkaart: 28,06 euro
– Drie dagenkaart: 56,13 euro
– Campingkaart: 105 euro

Aan de kassa
– Dagkaart: 28,50 euro
– Drie dagenkaart: 57 euro 
– Campingkaart: 105 euro

Meer info: www.zwartecross.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.