Europees Road Safety project

Bezoekers van de TT in Assen maken kennis met ROSA, een Europees project dat als doel heeft het aantal motorongelukken in Europa te verminderen. Op vrijdag 24 juni wordt er vlak voor de TT van Assen een sessie in het circuitcomplex gehouden met verschillende veiligheidsexperts op het gebied van motorrijden.

Het project ROSA is een initiatief van verschillende Europese motorbrancheorganisaties en DORNA Sports S.L., de organisator van het MotoGP wereldkampioenschap en wordt gesteund door de Europese Commissie. Het doel van het project is om uiteindelijk een handboek voor de Europese Motorrijder te publiceren.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.