Even peilen: Ben jij gul?

Nou is motorrijden als je het goed bekijkt best wel verbonden met het goede doel. Ga maar na: voor minder mobielen onder ons worden vaak zijspantochten georganiseerd, inzamelingsacties als de Egg Run zijn gemeengoed en dan zijn er nog zaken als het meer mondiale Riders for Health, dat niet alleen vaak een helmstalling biedt, maar ook grote veilingen houdt met spullen van de grootste coureurs. En wat denk je van de raceteams die hun best doen voor de goede zaak, zoals Racen tegen kanker, dat zelfs een heuse circuitdag voor kankerpatiëntjes en hun familie organiseert. Kortom, de motorwereld is doorvlochten met goede doelen. De vraag is alleen: doe jij hieraan mee? Geef jij aan het goede doel?

A. Absoluut, altijd.
B. Ik geef niet zomaar geld, maar ik doe wel met die tochten mee.
C. Nee, ik kan het geld niet missen.
D. Ach, als het zo uitkomt.
E. Nee, er blijft teveel aan de strijkstok hangen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.