Even peilen > Hoe is het met de motor?

Met de MOTORbeurs Utrecht net achter de kiezen, kunnen we toch wel zeggen dat het motorseizoen officieel van start is gegaan. Goed, het is nog wat frisjes zo af en toe, maar toch, we hebben er allemaal duidelijk veel zin in gezien het grote aantal bezoekers. Voor velen was de beurs de reden de motor weer uit het vet te trekken. Hoe is het met jou, hoe staat jouw motor er na de winterslaap bij?

A. Nog steeds in de winterstalling.
B. Met een dooie accu.
C. Ik rij alweer.
D. Hele winter doorgereden.
E. Die wordt nooit meer wakker…

Laat van je horen aan de rechterkant van deze webpagina!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.