Even peilen > Op pad

De vakantie staat voor de deur en dus kunnen de motorkoffers ingepakt worden. De vraag is dan alleen nog of het tentje meegaat of niet? Wat betekent een motorvakantie voor jou? Is dat het tentje mee en kamperen waar je wilt? Of reserveer en regel je van tevoren de verschillende hotels of appartementen om te overnachten? Oftewel, ga je voor basic of is het genieten van alle luxe die je wordt aangereikt.

EEN ECHTE MOTORVAKANTIE IS PAS COMPLEET ALS JE DE TENT INPAKT EN OP DE CAMPING BIVAKKEERT.
A. Vakantie? Wat is dat?
B. Nonsens. Zodra er een motor in beeld is, noem ik het een motorvakantie.
C. Ja, motorrijden en kamperen geeft je pas het ultieme vrijheids- en dus vakantiegevoel.
D. Geen idee, gebruik de motor niet voor vakantietrips.

Laat je stem horen via de 'even peilen'-poll op www.motor-magazine.nl of stuur je mening naar motor@smm.nl o.v.v. 'even peilen'.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.