Even peilen: Rossi en Ducati

Het zal even wennen zijn, maar volgend seizoen zal Valentino Rossi dan echt in het rood te zien zijn. De gedroomde combinatie voor de gehele Italiaanse republiek gaat uitkomen, hun negenvoudige wereldkampioen op de Ducati Desmosedici GP11. Het zou een winnend duo moeten worden, maar is dat ook daadwerkelijk mogelijk? Rossi wordt ook een dagje ouder. Onze stelling is dan ook:

Valentino Rossi wordt nooit wereldkampioen op de GP-machine van Ducati
A. Nee, Rossi gaat wel degelijk deze klus klaren.
B. Tuurlijk, die Desmosedici is niet vooruit te branden. Ook niet met Rossi erop.
C. Durf het niet te zeggen. Interessant wordt het in ieder geval wel.
D. Maakt me niet zoveel uit, zolang de MotoGP maar spannend is.
E. Rossi en Ducati gaan zeges pakken, maar worden samen geen wereldkampioen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.