Even peilen > Waarom naar de beurs?

'Nee, ik wacht nog even met die nieuwe handschoenen, ik kijk op de MOTORbeurs Utrecht wel even voor een goeie aanbieding.' Het is opvallend hoe vaak je de laatste tijd dergelijke uitspraken hoort. Motordealers, accessoiretoko's en kledingshops allemaal in mineurstemming vanwege tot het nulpunt dalende verkopen, omdat iedereen 'nog even wacht tot de MOTORbeurs'. De naam koopjesbeurs is in de loop der jaren zo groot geworden, dat men er niet meer onderuit kan. Er moet gestunt worden, geknald met geweldige aanbiedingen. En da's mooi voor jou nietwaar, want daar kom je voor. Eigenlijk, we zijn wel benieuwd waar je dit jaar specifiek naar op zoek gaat.

Wat ga jij scoren op de MOTORbeurs?
– Een spiksplinternieuwe motor.
– Een gave occasion.
– Mooie motorkleding.
– Kekke accessoires.
– Eindelijk een abonnement op MOTOR Magazine.
– Folders en gratis pennen.

Geef je mening aan de rechterkant van deze pagina!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.