Even peilen > Wat is je favoriete nieuwkomer?

Met de grote beurzen achter de kiezen is het tijd de balans op te maken. Hier op de redactie hebben we de zware last op ons genomen uit alle nieuwkomers een selectie te maken om de favoriete nieuwkomer uit te roepen. Na lang wikken en wegen zijn we tot de volgende modellen gekomen: Aprilia Tuono V4, want een V4 in een naked is gewoon erg stoer! BMW K1600, puur en alleen vanwege zijn ‘zescilinderheid’ en Ducati Diavel, niet omdat ’ie nou zo mooi is, maar hij is wel imposant.

Honda’s Crossrunner staat ook op de lijst, want het oude VFR-blok met VTEC in een all-roadjasje (dat doet denken aan een TDM) klinkt veelbelovend. De Suzuki GSX-R750 is geen verRassing, maar het feit dat hij nu de enige 750 is, maakt ’m tot een soort van held. Triumph’s driecilinder Tiger 800 belooft een klasse apart te worden.

Welke is jouw favoriet?
A. Aprilia Tuono V4
B. BMW K1600
C. Ducati Diavel
D. Honda Crossrunner
E. Suzuki GSX-R750
F. Triumph Tiger 800

Stemmen kan aan de rechterkant.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.